Лиофилизирани плодове и зеленчуци
Лиофилизираният плод се третира като част от специален процес на нежна несправедливост. В сравнение с класически изсушените плодове, той запазва до 90% от оригиналните свойства , като форма, вкус, цвят и високо съдържание на витамини, минерали Силни> и фибри. frost Можете да консумирате само изсушения плод или да го добавите към пюре, мюсли, кисело мляко, каша, чай & nbsp; дори при печене. & nbsp;
лиофилизация или също замръзване на изсушени плодове е сравнително нова технологична процедура, при която плодовете замръзва преди намаляване на околното налягане. Около
Тази процедура днес изпитва пълен бум, защото това е възможност да се насладите на ягоди, малини или къпини през зимните месеци. Span> Една от често срещаните погрешни схващания е, че лиофилизираните е лиофилизирана през зимните месеци. Една от често срещаните погрешни схващания е, че лиофилизираните е лиофилизирана през зимните месеци. повече захар, отколкото пресни плодове. Това е мит. Истинската разлика е в концентрацията на захарите, а не в неговото количество. & nbsp;
Защо да изберете студа на изсушени плодове?
- Плодът запазва естествения си вкус.
- Всички витамини и минерали също са запазени.
- Дългият срок на годност.
- Идеален за пътуване, защото тежи само няколко грама.