Храносмилателни ензими
храносмилателните ензими са & nbsp; Храносмилателните ензими помагат за храносмилането на храната в стомаха, така че неразградената храна да не влезе в червата, където може да повлияе негативно на чревната бариера, която е стена, през която никой токсин не трябва да проникне в тялото.
храносмилателни ензими молекули . Те са основно такива катализатори, които ускоряват химичните процеси на храносмилане. Всяка от хранителните групи (въглехидрати, мазнини, протеини) трябва да бъде разделена на по -малки молекули. Only these molecules can then exceed the intestinal wall and get into the bloodstream , for subsequent use. & nbsp; without digestive enzymes Strong> in other words, digestive enzymes are not only beneficial, they are absolutely necessary for функционирането на тялото. Защо? Поради сложните храни са по -малки съединения, включително & nbsp; аминокиселини, мастни киселини, холестерол, прости захари & nbsp;
храносмилателните ензими се оценяват на повече от 50 000 . Най -важните от тях са амилаза, липаза, протеаза, betain HCl, папаин, бромелайн. & Nbsp;
Ние сме подготвили за тази тема> статия , където можете да прочетете какви са червата, каква е чревната бариера или защо The Чревното здраве е от съществено значение за имунитета.
& nbsp;