Amylon - Органичен бакпулвер без глутен, 12гр *CZ-BIO-001 сертификат
Код: 30144Свързани продукти
Подробно описание на продукта
Amylon - Органичен бакпулвер без глутен, 12гр
Прахът за набухване Amylon има тенденция да се надига дори при стайна температура, за разлика от обикновения прах. Поради това се препоръчва да поставите тестото във фурната възможно най-скоро след добавянето на праха. Набъбва малко по-малко. Използвайте 1,5 торби, където иначе бихте сложили 1 торба с обикновен. Или използвайте само 1 пакет и добавете чаена лъжичка сода за хляб. Бакпулверът Amylon е с напълно неутрален вкус. След като свикнете с него, можете да разберете кога се използва конвенционален прах.
Разликата между безфосфатен и фосфатен прах:
- обикновен бакпулвер
- киселинният компонент е фосфорна сол (съдържа се и в топени сирена или прахообразни смеси за приготвяне на напитки) - бакпулвер без фосфати
- киселинният компонент е винена киселина (калиев тартарат), тя се утаява под формата на кристали във винени бъчви
– основната съставка е сода бикарбонат
- също съдържа само биокачествено царевично нишесте
съставки
Царевично нишесте*, набухватели: калиеви тартарати, натриеви карбонати. Може да съдържа следи от мляко и яйца. *продукт от контролирано биологично земеделие
Опаковка
12 гр
Допълнителни параметри
Категория: | Хранителни продукти |
---|---|
EAN: | 8594006668255 |
Опаковка: | 12 гр |
Бъдете първият, който ще публикува статия за този артикул!
Дискусия
Бъдете първият, който ще публикува статия за този артикул!