Performance Protein, натурален суроватъчен протеин, шоколад, 2000 г Хранителна добавка
Code: BM03Related products
Product detailed description

Мускулен растеж, здраве на червата и здрави стави с вкусен протеин
Performance Protein е нещо повече от обикновен протеин. Това е добре обмислена комбинация от съставки, която в допълнение към нативния суроватъчен протеин съдържа коластра от крава и хидролизиран колаген, хранен с трева. Заедно те образуват протеин, който осигурява не само протеинова добавка от най-добрия източник, но и цялостна подкрепа за здраве и жизненост. Уникалният му състав го прави идеален избор за тези, които търсят качество и ефективност в един продукт. Независимо дали сте спортист, активен човек или просто искате да поддържате здравето и жизнеността си, Performance Protein е най-добрият избор.
Нативен млечен протеин от свободно отглеждани крави
Неденатурираният естествен суроватъчен протеин е студено получен директно от прясно краве мляко от свободно отглеждани, хранени с трева крави, които идват от контролирано европейско развъждане. В сравнение с обикновените протеини, млякото се подлага само на една лека пастьоризация (обикновено се пастьоризира два пъти). Процесът на микрофилтрация протича при много ниска температура (до 10°C), при която протеинът задържа имуноглобулини и ензими. Благодарение на това той е по-смилаем, добре усвоим и преди всичко има по-добро използване на съдържащите се протеини. Благодарение на нежния и директен метод на обработка от прясно мляко, връзките между аминокиселините не се прекъсват и като цяло протеинът съдържа по-висока концентрация на аминокиселини, особено проанаболен левцин.


С хидролизиран колаген от трева за по-здрави стави
Хидролизираният колаген е важен за здрава кожа, коса, нокти и стави. Основното му предимство е, че е лесно смилаем и ефективно усвоим от организма и подпомага производството на собствен колаген.Хидролизираният колаген е по-биологично достъпен, защото претърпява процес на хидролиза, когато отделните протеини се "разбиват" на по-малки колагенови пептиди, които лесно се усвояват от клетката. Това значително допринася за обновяването и хидратирането на кожата, укрепването на косата и ноктите и подобряването на гъвкавостта на ставите. Употребата му е особено подходяща за спортисти, възрастни хора или хора, страдащи от ставни и кожни проблеми. Хидролизираният колаген също е чудесен избор за тези, които искат да подпомогнат регенерацията на тялото си и цялостното здраве.
Коластра за по-добър имунитет
Коластрата е истинско богатство за човешкия организъм. Това е първото мляко, което майките на бозайниците произвеждат в първите дни след раждането, за да осигурят на малките си силен имунитет за оцеляване. Но не става въпрос само за имунитета. В коластрата на кравата има 30x-40x по-висока концентрация на имунни вещества, отколкото в човешкото тяло. Това са преди всичко имуноглобулини, лактоферин, витамини и минерали в най-биодостъпна форма и не на последно място растежни фактори. Коластрата стимулира имунната система на младите новородени телета и им помага да се справят с животозастрашаващи патогени в първите часове от живота.

.gif)
Разликата между Performance Protein и LAUF протеин
Както LAUF, така и Performance Protein съдържат естествен протеин с най-високо качество. Но с тази разлика, че LAUF съдържа 100% нативен протеин под формата на изолат и концентрат в съотношение 1:1. Докато Performance съдържа 62% естествен суроватъчен протеин и 26% колаген, хранен с трева. Същевременно е обогатен с краве коластра и кокосово мляко. Протеинът LAUF съдържа по-богат спектър от аминокиселини, особено проанаболен левцин, тъй като съдържа 100% естествен суроватъчен протеин. Протеинът LAUF е по-фокусиран върху допълване на протеин не само за спортни постижения и растеж на мускулите, докато Performance има по-широко приложение за имунитета, червата, но също и за обучение.

С кокосово мляко за деликатен вкус
Performance Protein с добавка на кокосово мляко е идеален избор за всеки, който търси качествен и вкусен източник на протеин. Кокосовото мляко доставя на организма важни витамини, минерали и качествени мазнини. Основно лауринова киселина, която помага за по-доброто смесване на протеина и му придава по-кремообразна консистенция. В исторически план кокосовото мляко се е използвало като източник на хидратация, така че тялото ви ще бъде напълно снабдено с всяка доза. Performance Protein с кокосово мляко - за тези, които искат нещо повече от протеин.
Разликата между нативния суроватъчен протеин и обикновен "сирене" суроватъчен протеин
Native Whey Protein е студено произведен директно от прясно мляко от крави, хранени на пасища, хранени с трева. Докато "сиренето" суроватъчен протеин се прави от сирене, по-точно от вторичен продукт от производството на сирене, суроватка. Следователно конвенционалният суроватъчен протеин е по-преработена храна в сравнение с естествения протеин и по време на производствения процес аминокиселините и полезните вещества се разграждат, тъй като млякото трябва първо да се пастьоризира чрез нагряване, след това сиренето се произвежда при по-високи температури и в последния етап от производството, суроватката, получена от сирене за производство на суроватъчен протеин. Докато при естествения протеин се извършва само една пастьоризация в началото по време на производството на мляко и след товачрез филтриране директно от млякото внимателно при ниски температури, той получава естествен суроватъчен протеин , без да разгражда крехките връзки между аминокиселините. Полученият продукт е протеин с изключително качество, чист и много добре усвоим и смилаем за организма. Нативният протеин се характеризира с по-висока концентрация на аминокиселини и полезни за организма вещества (лактоферин, имуноглобулин). Нативният протеин е хайверът сред протеините. Проучванията показват, че естественият суроватъчен протеин повишава концентрацията на аминокиселини в кръвта повече от обикновения суроватъчен протеин или мляко, което може просто да отдели повече време за изграждане на мускули в тялото
 Vyroba proteinu.png)
.jpg)
Нежно производство на протеин от нативна суроватка
Една от причините, поради които естествената суроватка се представя толкова добре по отношение на съдържанието на протеин и усвоимостта, е производственият процес. Нативният суроватъчен протеин се пастьоризира само веднъж, докато суроватъчният протеин се пастьоризира два пъти. Това може да доведе до денатурация (увреждане) на протеините и в допълнение, производството на нативен суроватъчен протеин се извършва чрез процес на студена микрофилтрация (температура до 10°C). Просто казано, може да се каже, че производството на нативен суроватъчен протеин е толкова щадящо, че благодарение на това протеинът запазва количеството протеин и по-голямо количество аминокиселини.
26,25 г протеин и 4,89 г BCAA във всяка порция!
Родната суроватка е богата на аминокиселини. Особено специфичен е с високото съдържание на левцин и цистин. Левцинът стимулира процеса на протеосинтеза. Процесът, чрез който протеините се произвеждат от аминокиселини. Левцинът прави този процес много по-бърз. Втората аминокиселина е цистин, който е предшественик на глутатиона. Един от двата най-силни антиоксиданта в организма. Тези аминокиселини са много важни за нас, защото участват в изграждането на мускулна маса и регенерацията. В същото време обаче те са много крехки и чувствителни към топлина. Благодарение на нежната си обработка, нативната суроватка е богата и на двете аминокиселини, което я прави качествен източник на протеин не само след тренировка.
.gif)
Отличен вкус без захар и изкуствени подсладители
Листата на стевия придават на протеина приятен сладък вкус. Билката, която е до 300 пъти по-сладка от захарта, не съдържа калории и не повишава кръвната захар. Преди всичко, в сравнение с изкуствените подсладители, не оказва лошо влияние върху чревния микробиом. За по-кремообразна консистенция използвахме семена от плод гуар. Те съдържат количество фибри, което благоприятства здравето на червата и поддържа усещането за ситост.

Тестван в независима лаборатория
BrainMax Performance Protein е преминал независими тестове за тежки метали, микробиологична безопасност, глутен и алергени. Тестовете гарантират безопасност и подходящост за лица с алергии или непоносимост. Резултатите от тестовете можете да намерите тук.

Дозировка
Смесете 1 равна мерителна лъжица (35 г) с 200 ml вода или мляко. Вземайки предвид дневния прием на протеини, приемайте 1-3 порции на ден. Може да се използва не само след тренировка, но и при приготвяне на каша за закуска, смутита или дори при печене за обогатяване на класически хлебчета и десерти с ценни протеини.
Хранителна информация и състав на марципан
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 529 kJ / 126 kcal |
мазнини | 0,45 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,42 г |
Въглехидрати | 4,95 г |
- от които захари | 2,70 г |
фибри | 0,30 г |
протеини | 26,12 г |
сол | 0,11 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
2,71 гГлутаминова киселина | 4,21 г |
Глицин | |
Аспарагинова киселина | 2,52 г |
левцин | 2,50 г |
Лизин | 2,23 г |
Пролин | 2,20 г |
Аланин | 1,72 г |
Аргинин | 1,21 г |
Валин | 1,23 г |
Изолевцин | 1,18 г |
серин | 1,15 г |
Треонин | 1,08 г |
Фенилаланин | 0,90 г |
Тирозин | 0,76 г |
цистеин | 0,53 г |
Метионин | 0,51 г |
Хистидин | 0,47 г |
Триптофан | 0,39 г |
състав: (62%) естествен суроватъчен концентрат, (26%) говежди колаген тип I и III, хранени с трева, кокосово мляко*, краве коластра, сгъстител: гума гуар*, подсладител: стевиол гликозиди, натурален аромат на марципан. *продукт от биологично земеделие.
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1512 kJ / 361 kcal, Мазнини: 1,30 г (от които наситени мастни киселини: 1,20 г), Въглехидрати: 14,14 г (от които захари: 7,71 г), Фибри: 0,85 г, Белтъчини: 74.63 г, Сол: 0.31 г
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.
Съдържание на опаковката: 2000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Хранителна информация и състав Шоколад
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 536 kJ / 128 kcal |
мазнини | 0,77 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,50 г |
Въглехидрати | 3,31 г |
- от които захари | 2.72 г |
Фибри | 1,11 г |
протеини | 25,64 г |
сол | 0,11 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
Глутаминова киселина | 4,21 г |
Глицин |
2,71 г |
Аспарагинова киселина | 2,52 г |
левцин | 2,50 г |
Лизин | 2,23 г |
Пролин | 2,20 г |
Аланин | 1,72 г |
Аргинин | 1,21 г |
Валин | 1,23 г |
Изолевцин | 1,18 г |
серин | 1,15 г |
Треонин | 1,08 г |
Фенилаланин | 0,90 г |
Тирозин | 0,76 г |
цистеин | 0,53 г |
Метионин | 0,51 г |
Хистидин | 0,47 г |
Триптофан | 0,39 г |
състав: Нативен суроватъчен концентрат (62%), телешки колаген тип I и III (26%), какао, краве коластра, кокосово мляко, какао, гума гуар (естествени фибри), подсладител (стевиол гликозиди).
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1527 kJ / 365 kcal, Мазнини: 1,10 г (от които наситени мастни киселини: 0,80 г), Въглехидрати: 14,72 г (от които захари: 7,72 г), Фибри: 3,18 г, Белтъчини: 73.25 г, Сол: 0.32 г
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.
Съдържание на опаковката: 2000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Хранителна информация и състав Ванилия
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 481 kJ/ 115 kcal |
мазнини | 0,19 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,17 г |
Въглехидрати | 3,11 г |
- от които захари | 2,85 г |
Фибри | 2,66 г |
протеини | 24,73 г |
сол | 0,11 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
Глутаминова киселина | 4,05 г |
Глицин |
2,34 г |
Аспарагинова киселина | 2,42 г |
левцин | 2,45 г |
Лизин | 2,17 г |
Пролин | 1,99 г |
Аланин | 1,72 г |
Аргинин | 1,58 г |
Валин | 1,17 г |
Изолевцин | 1,16 г |
серин | 1,09 г |
Треонин | 1,04 г |
Фенилаланин | 0,86 г |
Тирозин | 0,75 г |
цистеин | 0,53 г |
Метионин | 0,49 г |
Хистидин | 0,46 г |
Триптофан | 0,39 г |
състав: Нативен суроватъчен концентрат (62%), телешки колаген тип I и III (26%), какао, краве коластра, кокосово мляко, какао, гума гуар (естествени фибри), подсладител (стевиол гликозиди).
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1377 kJ / 329 kcal, Мазнини: 0,54 г (от които наситени мастни киселини: 0,48 г), Въглехидрати: 8,90 г (от които захари: 8,14 г), Фибри: 7,60 г, Белтъчини: 70.67 г, Сол: 0.31 г.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.
Съдържание на опаковката: 2000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Хранителна информация и състав Шоколад и банан
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 525 kJ / 125 kcal |
мазнини | 0,38 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,28 г |
Въглехидрати | 5,15 г |
- от които захари | 2,7 г |
Фибри | 0,57 г |
протеини | 25,64 г |
сол | 0,11 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
Глутаминова киселина | 4,13 г |
Глицин |
2,52 г |
Аспарагинова киселина | 2,47 г |
левцин | 2,48 г |
Лизин | 2,20 г |
Пролин | 2,09 г |
Аланин | 1,65 г |
Аргинин | 1,17 г |
Валин | 1,19 г |
Изолевцин | 1,17 г |
серин | 1,12 г |
Треонин | 1,06 г |
Фенилаланин | 0,88 г |
Тирозин | 0,75 г |
цистеин | 0,53 г |
Метионин | 0,50 г |
Хистидин | 0,47 г |
Триптофан | 0,39 г |
състав: (62%) нативен суроватъчен концентрат, (24%) колаген от хранени с трева говеда тип I и III, (2,5%) какао от Перу*, краве коластра, кокосово мляко*, сгъстител: гума гуар*, подсладител: стевиол-гликозиди, аромат на натурален шоколад и банан. *продукт от биологично земеделие.
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1501 kJ / 358 kcal, Мазнини: 1,10 г (от които наситени мастни киселини: 0,80 г), Въглехидрати: 14,72 г (от които захари: 7,72 г), Фибри: 1,63 г, Белтъчини: 73.25 г, Сол: 0.31 г.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.
Съдържание на опаковката: 2000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Хранителна информация и състав Боровинка
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 544 kJ / 130 kcal |
мазнини | 1,0 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,01 г |
Въглехидрати | 3,0 г |
- от които захари | 2,0 г |
Фибри | 3,0 г |
протеини | 26,0 г |
сол | 0,04 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
Глутаминова киселина | 3,67 г |
Глицин |
2,23 г |
Аспарагинова киселина | 2,2 г |
левцин | 2,22 г |
Лизин | 2,06 г |
Пролин | 2,95 г |
Аланин | 1,49 г |
Аргинин | 1,12 г |
Валин | 1,0 г |
Изолевцин | 0,98 г |
серин | 1,01 г |
Треонин | 1,0 г |
Фенилаланин | 0,74 г |
Тирозин | 0,62 г |
цистеин | 0,43 г |
Метионин | 0,45 г |
Хистидин | 0,42 г |
Триптофан | 0,33 г |
състав: (55%) Нативен суроватъчен концентрат, (28%) хидролизиран телешки колаген, фибри от цикория, естествени аромати, сгъстители: гума гуар, коластра, стандартизирана до 40% имуноглобулини, оцветител: цвекло и синя спирулина, кокосово мляко*, подсладител: стевиол гликозиди. *продукт от биологично земеделие.
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1553 kJ / 371 kcal, Мазнини: 3,0 г (от които наситени: 0,03 г), Въглехидрати: 10,0 г (от които захари: 6,0 г), Фибри: 7,0 г, Протеини: 74.0 г, Сол: 0.1 г.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.
Съдържание на опаковката: 2000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Хранителна информация и състав Лешник
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 556 kJ / 133 kcal |
мазнини | 2,0 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,04 г |
Въглехидрати | 3,0 г |
- от които захари | 2,0 г |
фибри | 2,0 г |
протеини | 26,0 г |
сол | 0,02 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
Глутаминова киселина | 3,76 г |
Глицин |
2,03 г |
Аспарагинова киселина | 2,28 г |
левцин | 2,23 г |
Лизин | 2,12 г |
Пролин | 2,76 г |
Аланин | 1,46 г |
Аргинин | 1,08 г |
Валин | 1,04 г |
Изолевцин | 1,03 г |
серин | 1,03 г |
Треонин | 1,03 г |
Фенилаланин | 0,76 г |
Тирозин | 0,66 г |
цистеин | 0,46 г |
Метионин | 0,46 г |
Хистидин | 0,43 г |
Триптофан | 0,35 г |
състав: (55%) Нативен суроватъчен концентрат, (26%) хидролизиран телешки колаген, фибри от цикория, сгъстители: гума гуар, аромати, коластра, стандартизирана до 40% имуноглобулин, лешниково брашно, кокосово мляко*, цвят: карамел, подсладител: стевиол гликозиди. *продукт от биологично земеделие.
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1589 kJ / 380 kcal, Мазнини: 4,0 г (от които наситени: 0,1 г), Въглехидрати: 9,0 г (от които захари: 6,0 г), Фибри: 7,0 г, Протеини: 74.0 г, Сол: 0.1 г.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.
Съдържание на опаковката: 2000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Хранителна информация и състав на Cappuccino
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 560 kJ / 134 kcal |
мазнини | 1,0 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,008 г |
Въглехидрати | 2,0 г |
- от които захари | 2,0 г |
Фибри | 3,0 г |
протеини | 26,0 г |
сол | 0,02 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
Глутаминова киселина | 3,79 г |
Глицин |
1,94 г |
Аспарагинова киселина | 2,31 г |
левцин | 2,36 г |
Лизин | 2,14 г |
Пролин | 2,67 г |
Аланин | 1,44 г |
Аргинин | 1,06 г |
Валин | 1,05 г |
Изолевцин | 1,05 г |
серин | 1,03 г |
Треонин | 1,04 г |
Фенилаланин | 0,77 г |
Тирозин | 0,67 г |
цистеин | 0,47 г |
Метионин | 0,47 г |
Хистидин | 0,43 г |
Триптофан | 0,35 г |
състав: (62%) Нативен суроватъчен концентрат, (22%) хидролизиран телешки колаген, фибри от цикория, сгъстител: гума гуар, естествени аромати, коластра, стандартизирана до 40% имуноглобулин, оцветител: карамел, кокосово мляко*, подсладител: стевиол гликозиди. *продукт от биологично земеделие.
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1600 kJ / 382 kcal, Мазнини: 3,0 г (от които наситени: 0,02 г), Въглехидрати: 7,0 г (от които захари: 6,0 г), Фибри: 8,0 г, Протеини: 74.0 г, Сол: 0.1 г.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.
Съдържание на опаковката: 2000 гр. (28 порции)
Произведено в Чехия за BRAINMARKET s.r.o.
Хранителни данни и състав Ягода и малина
Хранителна информация за порция от 35 г (1 лъжица)
Енергийна стойност | 540 kJ / 129 kcal |
мазнини | 1,0 г |
- от които наситени мастни киселини | 0,007 г |
Въглехидрати | 3,0 г |
- от които захари | 2,0 г |
фибри | 3,0 г |
протеини | 25,0 г |
сол | 0,03 г |
Съотношение на аминокиселини в дозата (35 г)
Глутаминова киселина | 3,71 г |
Глицин |
1,95 г |
Аспарагинова киселина | 2,25 г |
левцин | 2,3 г |
Лизин | 2,09 г |
Пролин | 2.67 г |
Аланин | 1,43 г |
Аргинин | 1,05 г |
Валин | 1,03 г |
Изолевцин | 1,02 г |
серин | 1,01 г |
Треонин | 1,02 г |
Фенилаланин | 0,75 г |
Тирозин | 0,65 г |
цистеин | 0,46 г |
Метионин | 0,46 г |
Хистидин | 0,42 г |
Триптофан | 0,34 г |
състав: (61%) Нативен суроватъчен концентрат, (22%) хидролизиран говежди колаген, фибри от цикория, сгъстител: гума гуар, естествени аромати, коластра, стандартизирана до 40% имуноглобулин, кокосово мляко*, оцветител: червено цвекло, подсладител: стевиол гликозиди. *продукт от биологично земеделие.
Хранителни стойности на 100 г: Енергийна стойност: 1543 kJ / 369 kcal, Мазнини: 3,0 г (от които наситени: 0,02 г), Въглехидрати: 9,0 г (от които захари: 6,0 г), Фибри: 9,0 г, Протеини: 73.0 г, Сол: 0.1 г.
Additional parameters
Category: | Протеини и стимуланти преди тренировка |
---|---|
EAN: | 8594190023458 |
За решаване на индивиди: | Възстановяване и мускулни спазми, Мускулна маса и физическо представяне |
Тегло: | 2 кг |
Тип: | Протеин |
форма: | Прах |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!