BrainMax Pure Almond Flour, бланширано бадемово брашно БИО, 500 г Фино смляно брашно от бланширани БИО бадеми // Срок на годност: 30.06.2025

Code: 99195
Био Без глутен Без лактоза Веган
лв23,55
В наличност (>5 бр.)

Бадемовото брашно се прави от смлени бадеми и е естествено без глутен. Това го прави подходяща алтернатива на брашното за хора с целиакия. Бланширането е процес, при който кожата се отстранява от бадемите във вряща вода и самите бадеми след това се смилат на фин прах. Резултатът е леко сладък вкус на брашно, което е особено подходящо за печене, за приготвяне на десерти или палачинки.

Detailed information

Бърза експедиция
Бърза експедиция
Продуктите наистина са на склад
Проверена компания
Проверена компания
6 години на пазара в 7 страни
Тестваме това, което продаваме
Тестваме това, което продаваме
Проверяваме високото качество на продуктите
Безплатна доставка
Безплатна доставка
При покупка над 160 BGN

Product detailed description

Бадемовото брашно като заместител на пшеничното брашно в почти всяка рецепта!

Бадемовото брашно е направено от смлени БИО бланширани бадеми и е естествено без глутен. Това го прави подходяща алтернатива на брашното за хора с целиакия. Бланширането е процес, при който кожата се отстранява от бадемите във вряща вода и самите бадеми след това се смилат на фин прах. Резултатът е леко сладък вкус на брашно, което е особено подходящо за печене, за приготвяне на десерти, торти, кифлички или безглутенови палачинки.

икона на бадем без глутен

Естествено без глутен

икона на протеин

Повишено съдържание на протеини и здравословни мазнини

икона за десерти

Идеален за приготвяне на десерти

2 бадемово брашно
(Bulharština) BrainMax Pure organic cacao

Брашно с много важни хранителни вещества

Брашното запазва естественото си протеиново съдържание и е източник на ненаситени мастни киселини. Съдържа витамини Е и В. От минералите има значителна част от калций, магнезий, селен и манган.

Къде можете да използвате бадемово брашно?

Можете да използвате бадемово брашно като заместител на обикновеното брашно при печене на безглутенови сладкиши и пайове, което ги прави по-меки и еластични. Също така е идеален за бисквитено тесто, придавайки му деликатен орехов вкус и деликатна текстура. Можете също да го добавите към смути или кисело мляко, за да увеличите съдържанието на протеини и здравословни мазнини. Освен това е основна съставка при производството на макарони, но можете да го добавите и към тестото за палачинки или пържени, за да ги направите малко по-хранителни или ако искате да приготвите безглутенова версия. Бадемовото брашно също е основна съставка при приготвянето на макарони и е идеално за приготвянето на много видове десерти.

бадемови палачинки 2

BIO сертификат CZ-BIO-001

Нашето бадемово брашно е с БИО сертификат - Производство от биологично земеделие извън ЕС.

С покупката си ще подкрепите гори

Хранителни факти на 100гр
Енергийна стойност 2508 kJ / 600 kcal
мазнини 53,1 g
- от които наситени мастни киселини 5,08 g
Въглехидрати 3,9 g
- от които захари 3,5 гр
- Фибри 12,6 g
протеини 22.34 g
сол 0,027 g

състав: 100% БИО бадемово брашно

Страна на произход: Испания

Дистрибутор: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Острава

Съхранение: Сухи, в затворена опаковка.

Тегло: 500 гр.

Additional parameters

Category: Брашна, смеси, пудинги
EAN: 8595726808952
Размер на пакета: 500 гр
Решителност: Без глутен, Веган
Тип: хранителни продукти
форма: Прах

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check