Оцет
оцетът е в помощника в кухнята в ароматизационната храна. Той може да направи обикновената храна деликатес. Ние предлагаме няколко вида оцет, зависи от това от какво е направено. Всички са различни - както вкус, аромат, така и концентрации, а също и в кухнята.
оцетът се произвежда от течности и храна, съдържаща етилов алкохол, която се превръща в оцетна киселина. Основата на неговия вкус и име е оригиналната суровина, от която възниква.
видове оцет
плодов оцет - възниква от плодове, който може да се ферментира. Най -известният е Apple. Има сладък и кисел вкус на плодове. В дъното на стъклото те могат да имат утайка, която е естествено явление. Най -често се използва за поддържане на детоксикация.
кокосов оцет - най -новият оцет. J