Бобови растения
бобовите растения имат дълга история, включително записи за тяхното потребление в Близкия изток преди повече от 11 000 години от някои от най-старите цивилизации. Светът.
голяма част от храненето на нашите предци, формирани до голяма степен & nbsp; Бобовите растения трябва да се появяват три пъти седмично в нашата диета. И ръка на сърцето, реалността често не кореспондира. В исторически план бобовите растения се появяват в диетата на нашите предци главно благодарение на Едно от многото предимства на бобовите растения е, че това е храна, която все още е чиста, без модификации и интервенции в селското стопанство. Бобовите растения имат значително количество & nbsp; фибри (прибл. Следователно, те са не само част от рационалното хранене, но и се препоръчват в режим на намаляване. И тъй като западното хранене е лошо във фибри (дори се съобщава, че нямаме половината от препоръчителния дневен прием), бобовите растения могат да бъдат подходяща храна за промяна на този дефицит. В допълнение, това е & nbsp; strong> gi & lt; 50) .